Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 4 hart gekochte Eier, gepellt
- 150 g Skyr
- 1 TL Dill, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 291 kJ / 69 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Flammkuchendip
10 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Hüttenschmaus
5 Min
Käse-Kasseler-Salat
20 Min
Fleischsalat
10 Min
Puten-Curry-Aufstrich
10 Min
Champignon-Quark-Aufstrich
15 Min
Fleischsalat
10 Min
Schinkencreme-Mousse
1 Std. 15 Min
Schinkenaufstrich
10 Min
Käsecreme mit Schinken
5 Min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 Min