Urządzenia i Akcesoria
Purè di verdure
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di verdure (es. zucca, carote, sedano rapa, patate dolci, piselli, cavolfiori, broccoli) a fette (1 cm)
-
600 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
-
1 - 1 ¼ cucchiaino di sale
-
250 g di latte
-
30 g di burro
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.4 g
Kalorie
1098.8 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Soufflé al formaggio
55 min
Muffin salati
1 godz.
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 min
Dado di pollo
50 min
Frittelle di patate
45 min
Passato di verdure
50 min
Crema di zucchine
30 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Delizia al cioccolato
40 min
Zuppa di patate e spinaci
1 godz.
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 min