Mousse ai frutti rossi
TM5 TM6

Mousse ai frutti rossi

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    lub 300 g di frutti rossi congelati
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    lub 250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1432 kJ / 342 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy