
Urządzenia i Akcesoria
Frittelle di patate
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di patate a pezzi1000 g
-
di cipolle a metà150 g
-
di succo di limone1 cucchiaio
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco¼ cucchiaino
-
di amido di mais (maizena)20 g
-
di fiocchi di avena20 g
-
uovo1
-
olio per frittura
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
434 kcal /
1818 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy