Urządzenia i Akcesoria
Zabaione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
60 g di Marsala secco
-
60 g di vino bianco secco
-
120 g di zucchero
-
6 tuorli a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Salsa tonnata
20 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Bagna cauda
35 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Zabaione (TM6)
15 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Semolino dolce
1 godz.
Bonèt
2 godz.