Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meringhe (50 pezzi)
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Disco di meringa (1 disco)
- 240 g di zucchero
- 120 g di albumi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 75 kJ / 18 kcal
- Białko
- 0.16 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6h 30min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Meringata
4h 30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Maionese
10min
Zabaione
15min
Baci di dama
1h 30min
Budino alla menta
2h 15min
Caramelle gommose alla frutta
3sa 20 dk
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min