Urządzenia i Akcesoria
Meringhe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni
Składniki
Meringhe (50 pezzi)
-
360 g di zucchero
-
120 g di albumi
Disco di meringa (1 disco)
-
240 g di zucchero
-
120 g di albumi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.16 g
Kalorie
75 kJ /
18 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Maionese
10 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Zabaione
15 Min
Meringhette fantasma
12 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Meringata
4 Std. 30 Min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Salsa tonnata
20 Min