Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 folhas de gelatina neutra
- Água fria q.b. p/ hidratar
- 70 g bolacha Maria
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 100 g leite
- 370 g leite condensado
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2080.5 kJ / 497.3 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 163.5 mg