Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio di oliva
- 150 g di carote, a fette (2 mm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di porri, a rondelle (5 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 283 kJ / 67 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Asparagi con patate
50min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Purè di patate
50min
Vellutata di verdure
40min
Frittata
35min
Zuppa di zucca
35min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Patate lesse
30min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Purea di patate
45min