Torta ai frutti rossi

Torta ai frutti rossi

4.8 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 pezzi

Składniki

  • 100 g di mandorle senza pelle
  • 200 g di burro morbido, a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 4 uova
  • 2 cucchiai di succo di limone
  • 200 g di farina
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 200 g di lamponi
  • 125 g di mirtilli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 4.6 g
Kalorie 1093 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...