Urządzenia i Akcesoria
Salsa bernese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
2 cucchiai di dragoncello, fresco
-
50 g di scalogni
-
3 cucchiai di aceto di vino bianco
-
125 g di burro a pezzi
-
2 tuorli d'uovo
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe macinato a piacere
-
2 rametti di cerfoglio fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
769 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Casetta di pan di zenzero
Brak ocen
Pavlova ai frutti di bosco
Brak ocen
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Brak ocen
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3 godz. 10 min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Brak ocen
Salsa al curry
10 min
Zabaglione
15 min
Salsa olandese
Brak ocen
Dressing al peperoncino e ginger
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gelato al matcha
10 godz. 30 min
Fonduta moitié-moitié
20 min