Salsa bernese

Salsa bernese

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 cucchiai di dragoncello, fresco
  • 50 g di scalogni
  • 3 cucchiai di aceto di vino bianco
  • 125 g di burro a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato a piacere
  • 2 rametti di cerfoglio fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2 g
Kalorie 769 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...