Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucchiai di dragoncello, fresco
- 50 g di scalogni
- 3 cucchiai di aceto di vino bianco
- 125 g di burro, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 2 rametti di cerfoglio fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 godz.
Toffee al caramello salato
1h 45min
Curry di lenticchie
50min
Salsa bernese
20min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2 godz. 20 min
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Salsa olandese
30 min
Salsa olandese
15 min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35min
Pollo al curry
35min
Salsa tartara
10 min
Crêpe
1 godz. 15 min