Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Marsala secco
- 60 g di vino bianco, secco
- 120 g di zucchero
- 6 tuorli d'uovo a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 min
Zabaione
15min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Meringhe
2u.
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Salsa olandese
30min
Frittelle di mele
45 min
Crostini alla mousse di trota
Brak ocen
Zabaglione
15min
Crema catalana
40min