Salada de arroz e atum

Salada de arroz e atum

4.5 156 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • água
    1200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz agulha
    250 g
  • ovos
    2
  • cenoura cortada em cubos pequenos
    120 g
  • curgete cortada em cubos pequenos
    280 g
  • ervilhas congeladas
    100 g
  • atum em lata escorrido
    200 g
  • azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
    100 g
    100 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas às rodelas
  • cornichons ou outros picles cortados às rodelas
    15 - 20 g
  • hortelã só as folhas
    1 pé de
  • azeite
    1 c. sopa de
  • tomates-cereja cortados em metades ou quartos
    7

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 485 kcal / 2027 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...