Urządzenia i Akcesoria
Cashew-Vanilla Yogurt
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz.
6 jars
Składniki
-
raw cashews7 oz
-
water divided, plus extra to soak26 oz
-
1 ½ tsp vanilla extractvanilla bean paste1 ½ tsp
-
1 ½ oz agave syrupmaple syrup1 ½ oz
-
agar-agar½ tsp
-
salt1 pinch
-
guar gum1 tsp
-
yogurt starter exact amount according to instructions on package (see Tip)1 packet/envelope
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), juice onlylemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
33 mg
Białko
6 g
Kalorie
866 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Yogurt
7 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Brown Rice Milk
10 min
Vegan Butter Spread
5 godz. 10 min
ABC Nut Butter
10 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Cashew sour cream
10 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Paleo Breakfast Cereal
40 min
Sugar free strawberry jam
1 godz.
Cranberry Jelly
40 min