Gluten-Free Crepes

Gluten-Free Crepes

3.0 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 pieces

Składniki

  • gluten-free flour with xanthan gum
    6 oz
  • almond milk
    10 oz
  • water
    8 oz
  • coconut oil plus extra to fry
    1 oz
  • maple syrup (opcjonalnie)
    2 oz
  • vanilla extract (opcjonalnie)
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 2 g
Kalorie 1013 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...