Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 克 鲷鱼肉 ,约1条鲷鱼,去头去骨
- 450 克 矿泉水
- 50 克 日本清酒
- ½ 茶匙 盐
- 10 克 京葱 ,取葱白切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 202 kJ / 48.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 163.9 mg