Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kaasvulling
- 30 g Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 60 g boter, op kamertemperatuur
Pasta
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 240 g droge pasta, type spaghetti, volkoren
Saus
- 60 g ui
- 15 g extra vergine olijfolie
- 240 g spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)
- ½ tl gedroogde peterselie
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl knoflookpoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl zout
- 120 g mozzarella, in stukken
- 180 g kwark
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Amandelverslaving
1hod.
Parmezaan op plantaardige basis
5 dk
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Energieballen
30min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Zachte graanrepen
1hod.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min