Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kaasvulling
- 30 g Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 60 g boter, op kamertemperatuur
Pasta
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 240 g droge pasta, type spaghetti, volkoren
Saus
- 60 g ui
- 15 g extra vergine olijfolie
- 240 g spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)
- ½ tl gedroogde peterselie
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl knoflookpoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl zout
- 120 g mozzarella, in stukken
- 180 g kwark
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Viscurry
35min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Panna cotta
6 godz. 15 min
Haver horchata
Brak ocen
Brownies
50min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Dropijs
8h 30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Chocoladetruffels
2h 45 min