Urządzenia i Akcesoria
350 g sjalot fruiten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portie
Składniki
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hoge Temperaturen
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Gekookte pasta
20 min
Groene pepersaus
20 min
200 g prei fruiten
20 min
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
400-500 g ui karameliseren
50 min
200 g ui karameliseren
40 min
200 g ui kleuren
25 min
300 g ui fruiten
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 min
Gestoomde kip op zijn geheel
Brak ocen
Speculoospasta
10 min