Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olie
lub 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 350 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balletjes in Spaanse saus
55min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Karamelpudding
1 Std.
300 g ui fruiten
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Amandelbretzels
Brak ocen
Karamel parfait
Brak ocen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
200 g ui karameliseren
40 Min
200 g ui kleuren
25 Min