Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 克 水
- 200 克 绿豆
- 30 克 冰糖
- 适量 干桂花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 423.7 kJ / 101.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 11.8 mg