Urządzenia i Akcesoria
Cream cheese frosting
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
730 g
Składniki
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
butter cut into pieces180 g
-
pure icing sugar330 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
939.3 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
14398.8 kJ /
3441.4 kcal
Tłuszcz
231.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
140.8 g
Węglowodany
340.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Chocolate butter cream
10 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Chocolate ganache
20 min
Whipped cream
15 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Basic muffin mix
30 min
Buttercream icing
5 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Basic chocolate cupcakes
40 min