Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 gramů čerstvé petrželky, (½ svazku), pouze listy
- 100 gramů cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 350 gramů kysaného zelí
- 80 gramů pomerančového džusu
- ½ čajové lžičky bazalky, čerstvé nebo sušené
- 1 balíček řeřichy, bez kořínků
- 20 gramů řepkového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 470 kJ / 113 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátový koláč
1h 10 min
Podzimní celerový salát
15min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Řecký zelný salát
2j 15 menit
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min
Křenová pomazánka
7min
Zelný salát s křenem
10min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Salát Boleslaw
10min
Balkánská pomazánka
15min