![Lachsaufstrich Lachsaufstrich](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/434727F9-71CC-453C-9376-76657B2A4C6A/Derivates/0B115AEB-F739-4A62-BED2-3ED5A16662B1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel (70 g), halbiert
- 150 - 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 200 g Frischkäse
- 30 g Crème fraîche
- Zwiebelringe zum Dekorieren
- Oliven, schwarz, zum Dekorieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 802 kJ / 192 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Käsecreme mit Schinken
5 menit
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Schinkenaufstrich
10 min
Forellencreme
10 min
Schinkencreme
5 menit
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 menit
Forellenmousse
5 menit
Ei-Schinken-Aufstrich
35min
Lachs-Dill-Creme
5 menit
Obatzter
5 menit
Lachs-Dip
5 menit
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5 menit