Urządzenia i Akcesoria
Kalkunlår svøbt i bacon med kartofler
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg30 g
-
rosmarin, frisk5 kviste
-
150 g skinkebacon150 g
-
800 g kyllingeoverlår, uden skind, med benkalkunoverlår, uden skind, med ben800 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, friskkværnet3 knivspidser
-
ekstra jomfruolivenolie (2 spsk)20 g
-
vand1300 g
-
kartoffel skåret i tern (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling garam masala
50 min
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 godz. 10 min
Svinekød med grøntsager og ris
Brak ocen
Bøf-fajita på søde kartofler
1 godz.
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1 godz. 20 min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen