Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 姜 ,切块
- 75 克 紫洋葱 ,切块
- 25 克 蒜头
- 1 支 红辣椒,任一种类 ,去籽,切段
- 40 克 油
- 150 克 鸡高汤
- 500 克 猪肉肉糜
- 40 克 鱼露
- 15 克 糖
- 30 克 青柠汁
- 20 克 薄荷叶
- 20 克 新鲜罗勒叶
- 20 克 新鲜香菜叶
- 1 根 黄瓜 ,切片
- 1 片 奶油生菜
- 15 克 花生仁 ,熟的,切碎
- ½ 颗 青柠 ,切角
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2754.5 kJ / 659 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 58.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1113.3 mg