Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de harina integral
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 244.5 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1 Std. 10 Min
Pan integral al vapor
2 Std.
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40 Min
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Pan de molde sin corteza
2 Std. 20 Min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Pan integral de molde
3 Std.
Panecillos integrales con nueces y muesli
40 Min