Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y espolvorear)
- 1 cucharada de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 651 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Panecillos con semillas de amapola
2u. 40min
Panecillos de aceite
1h 25min
Medias noches
1h 20 min
Pan de espelta
2h 20min
Hogaza integral
5h
Focaccia de aceitunas negras
1h 35 min
Pan de molde
3h
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Bollitos de aceite
40min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min