![Filete a la pimienta Filete a la pimienta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2581960D-E846-4F48-B27C-2592B5EDCCC7/Derivates/8B7FB903-1147-4B34-966F-4CCE2992C4F1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mezcla de pimientas recién molidas
- 1200 g de filetes de res
- 2 cditas de sal
- 225 g de tocino ahumado, finamente rebanado
- 1200 g de agua
- 40 g de mantequilla
- 40 g de cebolla
- 30 g de brandy
- 250 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1928 kJ / 459 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pay de limón
3h 30min
Filete a la pimienta
20min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Crema de chocolate con queso
1 godz. 20 min
Babarois de menta con chocolate
4 Std. 50 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Pasta con camarones
35min
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10min
Estofado de pescado
1h 10min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min