Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baguette<br>
- 185 g de arroz
- 130 g de fécula de maíz
- 60 g de harina sin gluten
- 70 g de almidón de tapioca
- 20 g de goma xantana
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 5 g de ajo en polvo, o al gusto
- 5 g de albahaca seca
- 10 g de azúcar refinada
- 15 g de levadura seca instantánea
- 125 g de agua
- 4 huevos
- 50 g leche de almendras
Barniz de huevo
- 1 huevo
- 1 pizca sal, o al gusto
- 1 pizca azúcar
- 1 cda de semillas de chía
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2324 kJ / 553 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 91 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 653 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de almendras
12h
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Leche de coco
10min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Baguette sin gluten
2h
Dulce de leche sin lácteos
20min
Tarta de toronja sin gluten
3 Std. 15 Min
Queso crema de almendras
20min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1h
Base para pay sin gluten
15min