![Pan liso y crujiente (Pao de Alho) Pan liso y crujiente (Pao de Alho)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4295f985-de61-48b1-b90f-f9a16cbc40d8/Derivates/dd5bbd01-8901-4a3b-ba6b-4ed41d00c4ef.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo, pelados
- 6 cebollas cambray, en mitades
- 300 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal rosa del himalaya
- 60 g de agua, fría
- 60 g de agua, hirviendo
- harina de pan, la necesaria para trabajar
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- 4 cditas de ajonjolí (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 597 kJ / 142 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 286 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza de Nápoles
1h
Falafel
1ч. 30 мин.
La Pavlova despeinada
4h
Pan de cebolla TM6
9 Std. 15 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Chocolate blanco caliente con menta
30min
Helado de chocolate
12 Std.
Brigadeiros
40min
Pan de leche con nueces
1 godz. 50 min
Queso crema de almendras
20min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Pan plano libanés
3 godz. 20 min