
Urządzenia i Akcesoria
Lagarto alentejano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
600 g
Składniki
-
leite80 g
-
açúcar100 g
-
manteiga80 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
sal½ c. chá de
-
farinha tipo 65410 g
-
fermento p/ bolos1 ½ c. chá de
-
ovo1
-
canela em pó2 c. chá de
-
erva-doce2 c. chá de
-
gema de ovo p/ pincelar1
-
leite1 c. sopa de
-
passas de uva p/ decorar4
-
ovos p/ decorar2
-
Granulado colorido q.b.
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
478.4 kcal /
2001.5 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
70.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
333.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia