Urządzenia i Akcesoria
Quick Thai chicken curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions50 - 100 g
-
salt½ - 1 tsp
-
oil30 g
-
Thai red curry paste50 - 100 g
-
coconut milk200 g
-
water200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in bite-size pieces400 g
-
carrots cut in bite-size pieces100 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
633.5 mg
Białko
42 g
Kalorie
1914 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Leek and potato soup
45 min
Chilli con carne
40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken garam masala
50 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Vegetable soup
35 min