![Azúcar invertido Azúcar invertido](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/782DE88F-A2D5-4A10-84DD-48ABBC778D39/Derivates/09309024-5111-43e2-9953-572c30dbf6ca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de agua mineral
- 350 g de azúcar
- 1 sobre de gaseosa en polvo (sobre doble)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Concentrado de caldo de pescado
30min
Corbatas (Cantabría)
3h 10min
Roscón de Reyes
4h
Fardelejos (La Rioja)
30min
Bambas de nata
1h 50 min
Kringle Estonia
1h 40 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Minitartas San Marcos con trufa
3j
Masa choux
2h
Magdalenas de nata
1h
Nata de trufa
8h 15min
Crema pastelera (Espesar)
15 min