Urządzenia i Akcesoria
Azúcar invertido
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
150 g de agua mineral
-
350 g de azúcar
-
1 sobre de gaseosa en polvo (sobre doble)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
0 mg
Białko
0 g
Kalorie
1170 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema pastelera
10 min
Turrón de guirlache
1 godz. 30 min
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Mantequilla y suero de leche
20 min
Masa choux
2 godz.
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Bambas de nata
1 godz. 50 min
Minitartas San Marcos con trufa
3 godz.
Tarta San Marcos
4 godz.
Magdalenas de nata
1 godz.
Molletes de Antequera
2 godz. 45 min