麻辣紅白豆腐煲

麻辣紅白豆腐煲

4.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 2050 克
  • 板豆腐 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 鴨血 ,切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 ,切片
    15 克
  • ,切片
    10 克
  • 15 克
  • 花椒粒
    2 茶匙
  • 酸菜 (酸菜心),切小條(約0.5公分),泡水5分鐘後瀝乾
    100 克
  • 辣椒醬
    50 克
  • 豬肉片
    100 克
  • 香油
    2 茶匙
  • 白醋 ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 辣椒油 ,依個人口味調整
    10 克
  • 青蔥 ,切蔥絲
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 309.2 kcal / 1293.7 kJ
Białko 12.4 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 6.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 943.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...