Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 芋頭, 去皮,切塊(約4公分)
- 20 克 日本太白粉
- 1050 克 水
- 100 克 牛奶
-
120
克 二砂糖
lub 120 克 細砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 204 kJ / 49 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.3 g