Bacalao con salsa de roquefort
TM31 TM5 TM6

Bacalao con salsa de roquefort

3.5 (59 ocen)

Składniki

  • 80 - 100 g de queso roquefort
  • 150 g de leche
  • 100 g de vino blanco
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de maicena
  • 2 cucharadas de cebollino fresco picado

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1029 kJ / 246 kcal
Białko
28.8 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy