Bacalao con salsa de roquefort

Bacalao con salsa de roquefort

3.4 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 80 - 100 g de queso roquefort
  • 150 g de leche
  • 100 g de vino blanco
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de maicena
  • 2 cucharadas cebollino fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 28.8 g
Kalorie 1029 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...