Bacalao con salsa de roquefort

Bacalao con salsa de roquefort

3.5 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • de queso roquefort
    80 - 100 g
  • de leche
    150 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
    4
  • de aceite de oliva virgen extra
    10 g
  • de maicena
    1 cucharada rasa
  • de cebollino fresco picado
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 246 kcal / 1029 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...