
Urządzenia i Akcesoria
Bacalao con salsa de roquefort
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
de queso roquefort80 - 100 g
-
de leche150 g
-
de vino blanco100 g
-
de pimienta molida1 pellizco
-
lomos de bacalao desalado (150 g c/u)4
-
de aceite de oliva virgen extra10 g
-
de maicena1 cucharada rasa
-
de cebollino fresco picado2 cucharadas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
246 kcal /
1029 kJ
Białko
28.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Toma bacalao
9 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania