Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Risotto cuatro quesos
25 min
Salsa de queso de cabra
5 min
Presa ibérica con torta del Casar
30min
Rollitos de lenguado y gambas
45min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min