Pão de mistura de centeio sem levedura

Pão de mistura de centeio sem levedura

3.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
1 Receita completa

Składniki

Massa-mãe de centeio
  • água
    260 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    20 g
  • farinha de centeio tipo 130
    200 g
Massa demolhada a frio
  • pão ralado
    50 g
  • água
    100 g
Massa principal
  • sementes de erva-doce inteiras
    2 c. chá de
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    80 g
  • farinha tipo 65
    200 g
  • farinha de centeio tipo 130
    150 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • mistura de especiarias p/ pão
    2 - 3 c. chá de
  • azeite
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Receita completa

Białko 59 g
Kalorie 8705 kJ / 2210 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 37.8 g
Węglowodany 424 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...