Pane croccante senza glutine

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 fette

Składniki

  • 50 g di semi di lino
  • 100 g di farina di riso
  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 100 g di fecola di patate e un po' di più per spolverare
  • 10 g sale
  • 450 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 25 g di bucce di psillio
  • 15 g di miele
  • olio di oliva per l'ingrassaggio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 393.9 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 636.3 kJ / 152.1 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...