Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato
TM6 TM5

Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato

(Brak ocen)

Składniki

  • 400 g di latte di cocco (1 scatola), messa in frigorifero per circa 8 ore
  • 200 g di arachidi, tostate, non salate
  • 600 g di banane, mature (v. Consigli), a fette, congelate
  • 130 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzettini
  • 20 g di olio di cocco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2293 kJ / 548 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
38 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy