Glace à la banane au beurre de cacahuètes et au chocolat

Glace à la banane au beurre de cacahuètes et au chocolat

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • de lait de coco (1 conserve), à mettre au réfrigérateur pendant environ 8 h
    400 g
  • de cacahuètes grillées à sec non salées
    200 g
  • de bananes mûres (voir conseil(s), coupées en rondelles puis congelées
    600 g
  • de chocolat noir 70% de cacao coupé en petits morceaux
    130 g
  • d'huile de noix de coco
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2293 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...