
Urządzenia i Akcesoria
小笼包(快手版)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
30 个
Składniki
葱姜水
-
葱10 克
-
姜10 克
-
水150 克
小笼包内馅
-
猪肉肉糜 ,肥瘦相间500 克
-
盐5 克
-
糖10 克
-
胡椒粉1 小撮
-
蚝油10 克
-
麻油10 克
-
肉皮冻 ,切碎200 克
蒸小笼包
-
饺子皮 ,或自制小笼包皮30 张
-
油 ,涂抹用
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 个
Kalorie
81 kcal /
339 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爱吃家常菜
8 Przepisów
Chiny
Chiny