Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 13 ½ oz water
- 22 oz bread flour
- 5 tsp dried instant yeast
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 3 oz extra virgin olive oil
- 3 oz water
- 1 ½ tsp sea salt flakes
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 420 mg
Alternatywne przepisy
Pizza Dough
1u.
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2h 20 min
Homemade Lemonade
10 min
Braided Milk Bread
2h 20 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Basil Pesto
10 min
Quiche Lorraine
50min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Berry Dream (TM6)
10 min