Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra virgin olive oil, to grease
- 9 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 10 oz water, plus extra to steam and spray
- 20 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 9657 kJ / 2308 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 480 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 5093 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Challah
3h 10 min
Pretzel Bread
2h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Buttermilk Bread
2h
Venezia Bread
11 Std.
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Sourdough Bread
23h
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
English Muffin Bread
1h 20min
Apple Wheat Starter
72hod. 20min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min