Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra virgin olive oil, to grease
- 9 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 10 oz water, plus extra to steam and spray
- 20 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 9657 kJ / 2308 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 480 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 5093 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sourdough Baguettes
15 godz.
White Bread Rolls
3h 30min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Venezia Bread
11 godz.
Sourdough Bread
23 Std.
Farmhouse White Sandwich Bread
1h 30min
Apple Wheat Starter
72sa 20 dk
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min