Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Bell Pepper
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
bell pepper de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 7 oz
Sód
4 mg
Białko
2 g
Kalorie
942 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min