
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Bell Pepper
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 oz
Składniki
-
oil½ oz
-
bell pepper de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)7 oz
Wartości odżywcze na 7 oz
Kalorie
224 kcal /
942 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Broccoli
25 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min