Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz bell pepper, de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 7 oz
- Kalorie
- 942 kJ / 224 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Broccoli Sauté
20 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéing Shrimp
15min