Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz bell pepper, de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 7 oz
- Kalorie
- 942 kJ / 224 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Broccoli Sauté
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min