啤酒牛肉派
TM6

啤酒牛肉派

3.0 (1 ocena)

Składniki

啤酒炖牛肉

  • 40 克 橄榄油
  • 600 克 牛肉 (炖煮用),切2公分块
  • 1 茶匙 盐
  • 2 小撮 黑胡椒粉
  • 150 克 洋葱 ,切块
  • 15 克 玉米粉 (淀粉)
  • 250 克 水
  • 150 克 蒜苗 (韭葱),切段
  • 330 克 黑啤酒
  • 1 茶匙 新鲜百里香叶
  • 1 汤匙 辣酱油
  • ½ 茶匙 肉高汤酱
    lub ½ 块 肉高汤块 (0.5公升)

派皮

  • 150 克 面粉
  • 65 克 牛油 ,冷藏,切小块
  • 1 个 蛋 (约53-63克)
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 个 蛋黄 ,略微打散,涂抹用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2711 kJ / 647 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy