Torta di fichi e nocciole

Torta di fichi e nocciole

4.7 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 fette

Składniki

  • 200 g di fichi secchi a pezzi
  • 80 g di Rum
  • 100 g di nocciole tostate
  • 160 g zucchero
  • 3 uova
  • 80 g burro morbido
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 100 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 16.8 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1147.5 kJ / 274.1 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...