Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 小束 新鲜欧芹 ,只取叶片
- 220 克 洋葱 ,切半
- 1 - 2 个 蒜瓣
- 45 克 特级初榨橄榄油
- 1000 克 青口 ,带壳,已处理(洗净去须)
- 150 克 干白葡萄酒
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 100 克 鲜奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.9 g