Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 黄油 ,涂抹用
- 130 克 黄油 ,室温软化,切块
- 340 克 香蕉 ,去皮切段(约4根香蕉)
- 140 克 糖
- 2 颗 大颗鸡蛋 (63-73克)
- 225 克 面粉
- 2 茶匙 泡打粉
- 1 小撮 盐
- 1 茶匙 小苏打
- 100 克 白脱牛奶
-
2
茶匙 天然香草精
lub 2 茶匙 自制香草糖
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 1019 kJ / 243 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.1 g