Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 克 橄榄油
- 100 - 150 克 综合香料蔬菜 ,拌炒用(如洋葱、小红葱、蒜苗),切块(2公分)
- 350 - 400 克 淡色综合蔬菜 (如西葫芦、红萝卜、南瓜、番薯、西芹根、欧防风),切块(2公分)
-
50
克 冷冻综合蔬菜 (opcjonalnie)
lub 50 克 冷冻豌豆 (opcjonalnie) - 700 - 800 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 块 蔬菜高汤块 (0.5公升) -
½ - 1
茶匙 盐
lub ½ - 1 汤匙 酱青 - 60 - 80 克 意大利面 ,干燥,煮汤用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g