Focaccia al rosmarino

Focaccia al rosmarino

4.3 665 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 420 g di farina di forza (manitoba)
  • 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di acqua
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.5 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 54.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...