
Urządzenia i Akcesoria
Torta di carote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
1 albume
-
350 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
80 g di mandorle pelate
-
200 g di zucchero grezzo di canna
-
1 arancia preferibilmente biologica, la scorza a pezzi
-
3 uova
-
100 g di burro morbido, a pezzi
-
230 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
-
1 pizzico di cannella in polvere a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
282 kcal /
1180 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
39.2 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy