Patate viola con crema di piselli
TM6 TM5

Patate viola con crema di piselli

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 800 g di patate, tipo Royal Blue, delle stesse dimensioni
  • olio per friggere
  • 10 fette di sanguinaccio (circa 200 g)
  • 10 fette di salsiccia Fleischwurst (circa 200 g)
  • 200 g di piselli surgelati, scongelati
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 150 g di latticello
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 200 g di panna acida (20% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2763 kJ / 660 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
47 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy